Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΕΧΩΡΗΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ στο ΛΑ.Ο.Σ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

ΠΡΟΣΕΧΩΡΗΣΕ, ΛΕΕΙ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ::: ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΛΕΙ ΑΥΤΟ:: Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ ''ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΑ ΜΑΧΑΛΑ''.

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ KAI ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ κλπ.). ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.:::

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΤΟΡΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ, ΣΥΝΕΧΕΙΣ, ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ Δ/Δ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, Κυριε ΑΒΡΑΜΙΔΗ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ: (ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, ΑΚΟΜΗ, ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:)

ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΩ ΑΝ ΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ,Κυριε ΑΒΡΑΜΙΔΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου