Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

                 Α Π Λ Ε Σ      Ι Δ Ε Ε Σ

 ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ  ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ  GUINNESS  ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ 5.614 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΝ ΣΥΡΤΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ._
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΗΘΟΥΜΕ;;;;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΝΟΜΙΖΩ, ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ (Αλλωστε εμείς οι Σαμιώτες είμαστε χορευταράδες.) ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΡΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ''ΣΑΜΙΩΤΙΣΣΑ'', ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ''ΓΕΦΥΡΑΚΙ'' ή ΤΗΝ ΘΕΣΗ ''ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΖΑΧΑΡΑΚΗ'' ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
ΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΡΕΚΟΡ  GUINNESS  ( ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ, ΕΤΣΙ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.
ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΜΑΣ  ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;;;

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο Κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΜΟΥ;;;;

Υ.Γ.  ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ e-mail ΜΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΙ ΤΟ GOOGLE ΣΥΓΚΡΑΤΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου