Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΞΕΧΑΣΤΗΧΑΤΕ... Κυριε ΝΟΜΑΡΧΗ

Σε παλαιότερο σχόλιο είχα αναφέρει για τις εργασίες που γινόταν και μετά για αρκετό διάστημα σταμάτησαν σε ένα κτίριο στην οδό Εμμ. Σοφούλη.
Εκεί ο εργολάβος έχει καλύψει το εργοτάξιο με ένα τείχος από λαμαρίνες προφανώς για την ασφάλεια των περαστικών, πεζών και οχημάτων.
Δυστυχώς όμως με τις λαμαρίνες αυτές έκλεισε και το μισό πλάτος του δρόμου και έτσι δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα στη διέλευση ειδικότερα των πεζών. Κάλεσα λοιπόν τον κ. Προιστάμενο της Πολεοδομίας αλλά και τον κ. Νομάρχη ως διοικητικό προιστάμενο της υπηρεσίας να ..........
δώσουν μια λύση. Ο κ. νομάρχης έδειξε ότι ενδιαφέρεται για το θέμα αλλά δυστυχώς το ενδιαφέρον του έμεινε στα λόγια και στη θεωρία.
Αφορμή για να επανέλθω στο συγκεκριμένο θέμα μου έδωσε μια πορσωπική μου εμειρία βαδίζοντας στον συγκεκριμένο δρόμο.
loijuhh_008
Στο σημείο αυτό λίγο έλειψε να πέσω θύμα αυτκινητιστικοιύ ατυχήματος. Γι' αυτό ρωτώ και πάλι κ. Νομάρχα. Τι εξέλιξη υπάρχει σε αυτό το θέμα; Εκλήθη ο εργολάβος; Του έγιναν συστάσεις; Του επεβλήθη η αποκατάσταση αυτής της παρανομίας και γιατί μέχρι τώρα όλα παραμένουν όπως ήταν πριν από μερικούς μήνες;
Τι έγινε; Αδιαφόρησε ο εργολάβος ή μήπως αδιαφορήσατε εσείς και οι υπηρεσίες σας;
loijuhh_006Γιατι δεν ζητάτε από τον προιστάμενο της Πολεοδομίας, τον κυριο Καλογηρο, να εξετάσει πάλι το θέμα αντι να κανει βολτες και να πινει καφεδακια με τους φιλους του την ωρα που θα επρεπε να ειναι στο γραφειο του.
Δεν είμαι συνιθησμένος να πέρνω απαντήσεις όταν ρωτάω διάφορες υπηρεσίες, αλλά τι να κάνω, θα περιμένω άλλη μια φορά।

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου