Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ"

Εμείς πουλημένοι δεν είμαστε!!! Το Βίντεο της Ζούγκλας με τον Βαρδίκο...!

Καταρχήν να ενημερώσουμε πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει μοναδικό σκοπό να ενημερώνει τον πολίτη και αναγνώστη (σε όλα τα πέρατα της γης) και αυτό προσπαθεί να κάνει.
Όλα αυτά γίνονται εφ'όσον αντιλαμβανόμαστε όλα όσα συμβαίνουν και φυσικά όσα έρχονται ως ενημέρωση απότους αρμόδιους φορείς.
Την προπερασμένη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010 η εκπομπή της τηλεόρασης του ALTER, "ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ" του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχε ανάμεσα στη θεματολογία της και το θέμα του Βουλευτή Σάμου κ. Πυθαγόρα Βαρδίκου σχετικά με το πως βόλεψε την γυναίκα του και τα 2 παιδιά του στα πολιτικά του γραφεία (την γυναίκα του και την κόρη του) και στον γραφείο του Υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου (τον γιο του)
Τις επόμενες ημέρες του ρεπορτάζ που παίχτηκε πολλοί αναγνώστες μας ρωτούσαν για ποιο λόγο δεν θίξαμε το θέμα και πως το "θάψαμε" και εμείς όπως όλα τα μέσα ενημέρωσης της Σάμου.
Μάλιστα πήραμε και σχετικό e-mail με όχι και τους καλύτερους χαρακτηρισμούς στο προφιλ μας και θα το διαβάσετε στη συνέχεια.
Επειδή λοιπόν δεν είχαμε σκοπό να θάψουμε τίποτα και ειδικά ένα θέμα που έπαιξε στη μεγαλύτερη σε ακροαματικότητα ενημερωτική-δημοσιογραφική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο για να προμηθευτούμε το σχετικό ρεπορτάζ και το βίντεο.
Επικοινωνήσαμε λοιπόν με το γραφείο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου όπου και μετά από συννενόηση μας το έστειλαν ταχυδρομικά.
Γι' αυτό λοιπόν ίσως μερικοί άδικα μας κατηγόρησαν και τουλάχιστον εμείς ως μέσο δεν "θάβουμε" τίποτε και επαναλαμβάνουμε πως όλα είναι στο φως.
Διαβάστε παρακάτω το σχετικό E-mail όπου κατηγορηθήκαμε:
"Αγαπητή Σαμιακή Γνώμη.
Ηθελα να σας δωσω εδω και μερες τα συγχαρητηρια μου για την παρα πολύ καλή παρουσία σας με την νεα ηλεκτρονική σας εφημερίδα, όπου με γέμισε ελπιδες πως επιτελους θα δουμε και ενα μεσο όπου θα βγαινυν και πολλα απλυτα στη φορα αφου μεχρι τωρα εχετε δειξει οτι δεν κολονετε πουθενα. Ομως δυστυχως ο λογος που σας γραφω τωρα ειναι εντελως διαφορετικου χαρακτηρα.
Δυστυχως και εσεις μας απογοητευσατε. Δυστυχως ενω εδω και πολλες μερες εχει βγαλει στη φορα τον Βαρδικο ο Τριανταφυλλοπουλος ακομα κι εσεις φαινεται πως μπηκατε στο κλαμπ των πουλημενων.
Δυστυχως ενω εμεις ψαχνουμε χρονια τωρα να βολεψουμε τα παιδακια μας σε μια δουλιτσα ο Βαρδικος ετρεξε πρωτος πρωτος και βολεψε τα δικα του. Ακομα και την γυναικα του βολεψε και ποιος ξερει και ποιον αλλον. Οποιος φαει λοιπον πρωτος, με δασκαλο τον Βουλευτη μας.
Μπηκατε και εσεις να φατε φαινεται και ισως εχετε και εσεις παιδακια που θελετε να τα βολεψετε. Δεν πειραζει. Θα ερθει η ωρα που θα σας φαμε εμεις ολους εσας ωμους και δεν θα ξερετε που θα κρυφτειτε. Δεν πειραζει γιατι εκει που ειχαμε 10 βολεμενα μεσα ενημερωσης, τωρα εχουμε 11.
Το βολέμα και η λαμογια απο τις εφημεριδες περασε στα ραδιοφωνα και τωρα προχωρα και στο ιντερνετ. Καλα να περνάτε"
Πριν λοιπον δειτε το σχετικό βιντεο του Μακη Τριανταφυλλοπολου να πουμε στον φιλο/η πως μαλλον τον διαψευσαμε αφου εξηγουμε παραπανω πως οι λογοι ηταν καθαρα τεχνικοι που δεν παιξαμε το θεμα και πως τα δικα μας παιδακια ποτε όπως και οι γονεις τους δεν μπηκαμε σε αυτη την διαδικασια του βολεματος που μπηκατε εσεις οπως λετε, αφου "καλυτερα πεινασμένος παρά δαχτυλοδειχτουμενος"
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
Καταρχήν να ενημερώσουμε πως η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει μοναδικό σκοπό να ενημερώνει τον πολίτη και αναγνώστη (σε όλα τα πέρατα της γης) και αυτό θα προσπαθεί να κάνει.
Όλα αυτά γίνονται εφ'όσον αντιλαμβανόμαστε όλα όσα συμβαίνουν και φυσικά όσα έρχονται ως ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς.
Την προπερασμένη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010 η εκπομπή της τηλεόρασης του ALTER, "ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ" του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχε ανάμεσα στη θεματολογία της και το θέμα του Βουλευτή Σάμου κ. Πυθαγόρα Βαρδίκου σχετικά με το πως βόλεψε την γυναίκα του και τα 2 παιδιά του στα πολιτικά του γραφεία (την γυναίκα του και την κόρη του) και στο γραφείο του Υπουργού Υγείας κ. Λοβέρδου (τον γιο του)
Τις επόμενες ημέρες του ρεπορτάζ που παίχτηκε, πολλοί αναγνώστες μας κατηγορούσαν μας ρωτούσαν για ποιο λόγο δεν θίξαμε το θέμα και πως το "θάψαμε" και εμείς, όπως όλα τα μέσα ενημέρωσης της Σάμου.
Μάλιστα πήραμε και σχετικό e-mail με όχι και τους καλύτερους χαρακτηρισμούς στο προφιλ μας και θα το διαβάσετε στη συνέχεια......
Επειδή λοιπόν δεν είχαμε σκοπό να θάψουμε τίποτα και ειδικά ένα θέμα που έπαιξε στη μεγαλύτερη σε ακροαματικότητα ενημερωτική-δημοσιογραφική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο για να προμηθευτούμε το σχετικό ρεπορτάζ και το βίντεο.
Επικοινωνήσαμε λοιπόν με το γραφείο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου όπου μετά από συννενόηση μας το έστειλαν ταχυδρομικά.
Γι' αυτό λοιπόν ίσως μερικοί άδικα μας κατηγόρησαν και τουλάχιστον εμείς ως μέσο δεν "θάβουμε" τίποτε και επαναλαμβάνουμε πως όλα είναι στο φως.
Διαβάστε παρακάτω το σχετικό E-mail όπου κατηγορηθήκαμε:
"Αγαπητή Σαμιακή Γνώμη.
Ηθελα να σας δωσω εδω και μερες τα συγχαρητηρια μου για την παρα πολύ καλή παρουσία σας με την νεα ηλεκτρονική σας εφημερίδα, όπου με γέμισε ελπιδες πως επιτελους θα δουμε και ενα μεσο όπου θα βγαινουν και πολλα απλυτα στη φορα αφου μεχρι τωρα εχετε δειξει οτι δεν κολονετε πουθενα. Ομως δυστυχως ο λογος που σας γραφω τωρα ειναι εντελως διαφορετικου χαρακτηρα.
Δυστυχως και εσεις μας απογοητευσατε.
Δυστυχως ενω εδω και πολλες μερες εχει βγαλει στη φορα τον Βαρδικο ο Τριανταφυλλοπουλος ακομα κι εσεις φαινεται πως μπηκατε στο κλαμπ των πουλημενων.
Δυστυχως ενω εμεις ψαχνουμε χρονια τωρα να βολεψουμε τα παιδακια μας σε μια δουλιτσα ο Βαρδικος ετρεξε πρωτος πρωτος και βολεψε τα δικα του.
Ακομα και την γυναικα του βολεψε και ποιος ξερει και ποιον αλλον.
Οποιος φαει λοιπον πρωτος, με δασκαλο τον Βουλευτη μας.
Μπηκατε και εσεις να φατε φαινεται και ισως εχετε και εσεις παιδακια που θελετε να τα βολεψετε.
Δεν πειραζει.
Θα ερθει η ωρα που θα σας φαμε εμεις ολους εσας ωμους και δεν θα ξερετε που θα κρυφτειτε.
Δεν πειραζει γιατι εκει που ειχαμε 10 βολεμενα μεσα ενημερωσης, τωρα εχουμε 11.
Το βολέμα και η λαμογια απο τις εφημεριδες περασε στα ραδιοφωνα και τωρα προχωρα και στο ιντερνετ.
Καλα να περνάτε"
Πριν λοιπον δειτε το σχετικό βιντεο του Μακη Τριανταφυλλοπουλου να πουμε στον φιλο/η πως μαλλον τον διαψευσαμε αφου εξηγουμε παραπανω πως οι λογοι ηταν καθαρα τεχνικοι που δεν παιξαμε το θεμα και πως τα δικα μας παιδακια ποτε (όπως και οι γονεις τους) δεν μπηκαμε σε αυτη την διαδικασια του βολεματος που μπηκατε εσεις οπως λετε, αφου "καλυτερα πεινασμένος παρά δαχτυλοδειχτουμενος
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Σχετικά Video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου