Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ενας ευσυνειδητος εργολαβος.


Μιλάω για τον Γιώργο Νικ. Χούλη που ως μηχανικός έχει αναλάβει την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου που θα συνδέσει το Άνω Βαθύ και τα προσφυγικά με τον κεντρικό αγωγό του βιολογικού στην παραλία της πόλης.
Μου έκανε λοιπόν εντύπωση η νοικοκυροσύνη αυτού του εργολάβου που φρόντισε όχι μόνο να περιφράξει με πλέγμα και εμπόδια όλο το εργοτάξιο που δημιουργήθηκε αλλά φρόντισε να φτιάξει ταυτόχρονα και διαβάσεις πεζών και να τις υποδεικνύει ώστε να εκλείψει εντελώς κάθε κίνδυνος ατυχήματος.
Του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια διότι μέχρι τώρα δεν έχω δει σε κανένα εργοτάξιο μεγάλων έργων τέτοιο νοικοκύρεμα και τέτοια συνέπεια από κανένα άλλον εργολάβο. Βέβαια συγχαρητήρια αξίζουν και στον πατέρα του Γιώργου τον αγαπητό σε όλους Νίκο Χούλη, επίσης μηχανικό που σαν "παλιά καραβάνα" στον χώρο των δημοσίων έργων βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γιου του και τον συμβουλεύει. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν και στους δυο τους και ας τα βλέπουν αυτά οι άλλοι ξενόφερτοι εργολάβοι της "ΔΙΚΤΥΩΣΗ Α.Ε." και "ΕΠΙΓΕΙΟΣ Α.Ε." που για να κατασκευάσουν έναν αγωγό στον παραλιακό δρόμο ρήμαξαν και κατέστρεψαν ότι ήταν όρθιο εκεί, από δεντράκια και διακοσμητικά παραπέτα μέχρι και τις ακριβοπληρωμένες πλάκες και γρανίτες του πεζοδρομίου.
Αλλά τι να κάνουμε; Επιλογή του Δημάρχου και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βαθέος. Και πάλι μπράβο στους Νίκο και Γιωργο Χούλη.
ergola4Μιλάω για τον Γιώργο Νικ. Χούλη που ως μηχανικός έχει αναλάβει την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου που θα συνδέσει το Άνω Βαθύ και τα Προσφυγικά με τον κεντρικό αγωγό του βιολογικού στην παραλία της πόλης.
Μου έκανε λοιπόν εντύπωση η νοικοκυροσύνη αυτού του εργολάβου που φρόντισε όχι μόνο να περιφράξει με πλέγμα και εμπόδια όλο το εργοτάξιο που δημιουργήθηκε, αλλά φρόντισε να φτιάξει ταυτόχρονα και διαβάσεις πεζών και να τις υποδεικνύει, ώστε να εκλείψει εντελώς, κάθε κίνδυνος ατυχήματος.
ergola2
Του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια διότι μέχρι τώρα δεν έχω δει σε κανένα εργοτάξιο μεγάλων έργων, τέτοιο νοικοκύρεμα και τέτοια συνέπεια. Από κανένα άλλον εργολάβο. Βέβαια συγχαρητήρια αξίζουν και στον πατέρα του Γιώργου τον αγαπητό σε όλους Νίκο Χούλη, επίσης μηχανικό που σαν "παλιά καραβάνα" στον χώρο των δημοσίων έργων βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γιου του και τον συμβουλεύει. Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν και στους δυο τους και ας τα βλέπουν αυτά οι άλλοι ξενόφερτοι εργολάβοι της "ΔΙΚΤΥΩΣΗ Α.Ε." και "ΕΠΙΓΕΙΟΣ Α.Ε." που για να κατασκευάσουν έναν αγωγό στον παραλιακό δρόμο ρήμαξαν και κατέστρεψαν ότι ήταν όρθιο εκεί, από δεντράκια και διακοσμητικά παραπέτα, μέχρι και τις ακριβοπληρωμένες πλάκες και γρανίτες του πεζοδρομίου.
ergola1
Αλλά τι να κάνουμε; Επιλογή του Δημάρχου και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βαθέος. Και πάλι μπράβο στους Νίκο και Γιωργο Χούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου